dec
23

SUN Waterweg tot 3 januari alleen voor spoed bereikbaar

SUN Waterweg is dicht vanaf 24 december 2021 tot 3 januari 2022.

Alleen voor spoedgevallen kunt u de voicemail inspreken. Vanaf 3 januari staan wij weer zoals u gewend bent voor u klaar. 

We wensen u mooie dagen en een fijne start van het nieuwe jaar!

nov
08

SUN Waterweg in het Magazine Het FONDS

We zijn geïnterviewd door Fonds Schiedam Vlaardingen e.o. Nieuwsgierig? Klik op deze link naar Magazine Het FONDS om het interview te lezen.

 

sep
30

Nieuw bankrekeningnummer

Vanaf vandaag gebruiken wij een ander bankrekeningnummer dan u van ons gewend bent. Het nieuwe rekeningnummer is NL86ABNA0103725865.

jul
13

Vakantietijd, ook bij SUN Waterweg

Dat betekent niet dat we niet bereikbaar zijn. Vanaf 19 juli tot  9 augustus kan het gebeuren dat je niet direct contact krijgt. Spreek alsjeblieft de voicemail in, dan wordt je teruggebeld. 

Ons bellen kan van maandag tot en met donderdag tussen 9.00 en 12.00 uur. Ook een e-mail sturen naar info@sunwaterweg.nl kan nog steeds. 

jun
22

Wat is er nodig om tandartskosten aan te vragen?

Doet u een aanvraag voor tandartskosten?
Stuurt u dan niet alleen een begroting van de te maken kosten, maar ook een verklaring van de tandarts waarom de behandeling urgent is en de gemaakte röntgenfoto's mee. De foto's kunnen door uw cliënt worden opgevraagd bij de tandarts.

Voor een goede beoordeling is het nodig dat op de begroting ook de elementnummers staan.

 

mei
10

SUN Waterweg dicht op 13 mei

Donderdag 13 mei 2021 is het Hemelvaartsdag. Dan is SUN Waterweg dicht.

mrt
23

SUN Waterweg paar dagen dicht in april

SUN Waterweg is niet bereikbaar op vrijdag 2 april, maandag 5 april en dinsdag 27 april. Dit in verband met Goede Vrijdag, Tweede Paasdag en Koningsdag.
feb
09

SUN Waterweg van start

Goed nieuws!

Op 15 februari is de Stichting Urgente Noden Waterweg (SUN Waterweg) gestart.

SUN Waterweg is een samenwerkingsverband tussen professionele hulp- en dienstverleners, de drie gemeenten en donateurs. De gemeenten dragen de kosten voor de personele inzet (coördinator). De donateurs (fondsen, kerken, bedrijfsleven, particuliere initiatieven) verstrekken de giften voor de mensen in nood.

Kan je cliënt door welke oorzaak dan ook de eindjes niet meer aan elkaar knopen en ontstaat er daardoor urgente nood? Als medewerker van een professionele hulp- of dienstverlenende of maatschappelijke organisatie kun je een aanvraag indienen voor een financiële bijdrage.

Aanvragen kunnen worden ingediend via het aanvraagformulier op onze website, www.sunwaterweg.nl.

Heb je nog vragen, neem dan contact op met de coördinator van SUN Waterweg, via info@sunwaterweg.nl,